Hydraulische stuurschuiven voor de bouwmachines

In de aannemerij en wegenbouw moeten zware machines in weer en wind met grote precisie bediend worden. Kwetsbare objecten zijn er op en rond de bouwplaats in overvloed. Zoals omringende panden, infrastructuur, rondrijdend zwaar bouwmaterieel en niet te vergeten de werklieden zelf. Volstrekte veiligheid, zekerheid en precisie is dus geboden. Ondertussen doen zand, stof en bouwgruis een zware aanslag op het hydraulisch materieel. Om deze reden worden AMCA proportionele hydraulische stuurschuiven in de bouw op grote schaal toegepast. Onze producten zijn het oerdegelijke kloppende hart van horizontale en verticale boormachines, hijskranen, graafmachines, asfalteerwagens en meer.

OVER

Klantspecifieke engineering
AMCA staat in de bouw- en infrastructuurwereld bekend als dé stuurschuiven producent voor uitmuntende prestaties en betrouwbaarheid. Naast een omvangrijk stuurschuiven assortiment van standaard modellen engineeren wij klantspecifieke oplossingen. Onze stuurschuiven laten zich uitstekend modulair configureren. Met onze expertise weten we functionaliteit uit het hydraulisch systeem te integreren in de stuurschuiven. Tevens bieden we de mogelijkheid om meerdere lastdruk onafhankelijke flows te combineren in één unit. Het geheim hierachter is een combi-inlaatplaat tussen onze APV16 en de APV22 stuurschuif. Deze compacte oplossing betekent een reductie van het aantal hydraulische systeemcomponenten en dus een kortere assemblagetijd.

 

Nauwkeurige lastcontrole
In de bouw is precieze controle van de last vaak een must. Immers, perfect proportionele bediening betekent niet alleen veiligheid maar ook een hoge productiviteit. AMCA hydraulische stuurschuiven kenmerken zich door hun zorgvuldig ontworpen tweewegcompensator en primaire of secundaire drukinstelling. Dit resulteert in een uitstekend lastdruk onafhankelijk regelgedrag en een scherpe drukafsnijding. Een treffend voorbeeld hiervan is de Combi500 boorinstallatie van Conrad Stanen.

flows van zeer laag (1l/min) tot zeer hoog (1.000 l/min)

flow instelbaar tot 0,1 l/min nauwkeurig voor precieze controle van zware lasten

modulair uit te breiden (het AMCA Build Programma) voor flexibele inzetbaarheid

NEN-wijdtes van 10, 16, 22 en 32 mm

meerdere lastdruk onafhankelijke flows mogelijk per unit

onderhoudsvriendelijk: alle cruciale onderdelen bereikbaar van buitenaf

engineering van klantspecifieke modellen mogelijk


contact

Wij staan voor u klaar.
Neem contact op.

+49 (02151) 45890

Verkoop: sales@amca-nl.com

Boekhouding/administratie: karin@amca-nl.com

The Operation at Ten Post is closed and business continued at Fluitronics. Please visit the website of Fluitronics

Contactformulier

Copyright © 2020 AMCA - Alle rechten voorbehouden.