Hydraulische stuurschuiven voor gemeentelijk dienstmaterieel

Een brandweerwagen vraagt om 100% betrouwbaarheid, dat spreekt voor zich. Echter, ook veel andere gemeentelijke dienstvoertuigen vereisen maximale inzetbaarheid. Het openbare leven hangt er immers vanaf. Ook zijn gemeentes vaak gebonden aan een zo kostenefficiënt mogelijk wagenparkbeheer waarin weinig ruimte is voor ongepland onderhoud. Om deze reden worden AMCA proportionele hydraulische stuurschuiven op grote schaal toegepast voor zwaar gemeentelijk dienstmaterieel. Onze producten zijn het oerdegelijke kloppende hart van brandweerwagens, vuilnistrucks, kolkenzuigers, veegmachines, sneeuwschuivers en meer. AMCA staat onder truck- en bedrijfswagenbouwers bekend als dé stuurschuif producent voor uitmuntende prestaties en betrouwbaarheid. Wij engineeren klantspecifieke modellen en leveren een groot assortiment standaard modellen.

OVER

Doordachte kostenefficiënte
Voor gemeentelijke dienstvoertuigen biedt AMCA een scala aan oplossingen in het flowgebied tot 80 l/min. Deze voertuigen kunnen voor sommige toepassingen prima toe met relatief eenvoudige zwart-wit stuurschuiven met CETOP functies. AMCA is in staat om zowel zwart-wit als proportionele load sensing functies te integreren in één ventiel. Een mooi voorbeeld hiervan is de manifold oplossing van Zoeller.

 

CANbus compatible
Modern gemeentelijk dienstmaterieel is vaak uitgerust met een veelheid aan elektronische componenten, besturingen en interfaces. AMCA hydraulische stuurschuiven voor trucks zijn daarom leverbaar met het CAN bussysteem. Om downtime te minimaliseren, zijn alle cruciale onderdelen van AMCA hydraulische stuurschuiven van buitenaf bereikbaar. Bij preventief of zelfs ongepland onderhoud op locatie hoeft de stuurschuif niet gedemonteerd te worden.

flows van zeer laag (1l/min) tot zeer hoog (1.000 l/min)

gecombineerde proportionele en zwart-wit (CETOP) stuurschuiven

CANbus compatible

flow instelbaar tot 0,1 l/min nauwkeurig voor precieze controle van zware lasten

✓NEN-wijdtes van 10, 16, 22 en 32 mm

meerdere lastdruk onafhankelijke flows mogelijk per unit

onderhoudsvriendelijk: alle cruciale onderdelen bereikbaar van buitenaf

modulair uit te breiden (het AMCA Build Programma) voor flexibele inzetbaarheid

engineering van klantspecifieke modellen mogelijk


contact

Wij staan voor u klaar.
Neem contact op.

+49 (02151) 45890

Verkoop: sales@amca-nl.com

Boekhouding/administratie: karin@amca-nl.com

The Operation at Ten Post is closed and business continued at Fluitronics. Please visit the website of Fluitronics

Contactformulier

Copyright © 2020 AMCA - Alle rechten voorbehouden.