Hydraulische stuurschuiven voor de offshore

In weinig marktsegmenten zijn de zijn de omstandigheden zo zwaar als in de offshore. Zout, chemicaliën, ontploffingsgevaar en 24/7 productie stellen zeer hoge eisen aan mens en machine. Om deze reden worden AMCA proportionele hydraulische stuurschuiven in de offshore op grote schaal toegepast. Onze producten zijn het oerdegelijke kloppende hart van boorinstallaties, lieren, hefbruggen, kranen en meer. AMCA staat in de offshore bekend als dé stuurschuif producent voor uitmuntende prestaties en betrouwbaarheid. Wij engineeren klantspecifieke modellen en leveren een groot assortiment standaard modellen.

OVER

Extreem robuust
Hydrauliek engineers in de offshore kiezen voor AMCA vanwege de extreem robuuste constructie van onze hydraulische stuurschuiven. Een levensduur van 25 tot 30 jaar is geen uitzondering.

Standaard zijn onze stuurschuiven vervaardigd van extreem trekvast GGG60 gietijzer. Met als resultaat een zeer compact design en dus ruimtebesparing. Alle inwendige en uitwendige draaiende delen, bijvoorbeeld in het hendelmechanisme, zijn vervaardigd van RVS. Deze zijn zodanig ontworpen dat zeewater, zuur en stof niet binnen kunnen dringen. Optioneel is een Protalloy anticorrosiebehandeling mogelijk. Hiermee doorstaan onze load sensing stuurschuiven moeiteloos een zoutsproeitest van 1.000 uur. Voor explosiegevaarlijke omgevingen leveren wij tevens hydraulische stuurschuiven met ATEX magneten.

 

Nauwkeurige lastcontrole
Om veiligheidsredenen is precieze controle van zware lasten essentieel in de offshore. Zware wind en hoge golven vragen hierbij om geavanceerde oplossingen. Een goed voorbeeld hiervan is het Constant Tensioning System van Geomil.

flows van zeer laag (1l/min) tot zeer hoog (1.000 l/min)

zeewaterbestendige inwendige componenten

Protalloy galvanische verzinknikkelbehandeling mogelijk

ATEX magneten beschikbaar

flow instelbaar tot 0,1 l/min nauwkeurig voor precieze controle van zware lasten

NEN-wijdtes van 10, 16, 22 en 32 mm

meerdere lastdruk onafhankelijke flows mogelijk per unit

onderhoudsvriendelijk: alle cruciale onderdelen bereikbaar van buitenaf

modulair uit te breiden (het AMCA Build Programma) voor flexibele inzetbaarheid

engineering van klantspecifieke modellen mogelijk


contact

Wij staan voor u klaar.
Neem contact op.

+49 (02151) 45890

Verkoop: sales@amca-nl.com

Boekhouding/administratie: karin@amca-nl.com

The Operation at Ten Post is closed and business continued at Fluitronics. Please visit the website of Fluitronics

Contactformulier

Copyright © 2020 AMCA - Alle rechten voorbehouden.